Paramore - Brick By Boring Brick


:3

Mina saker har kommit :] Fast jag får dom inte förren på måndag :(

godmorgon *w*

Höhö. Jag sitter och nördar farmville och ska strax till skolan :3 Hehe. Har inte spelat så länge. Men igår "levlade" jag upp från 9 till 12 :P

höi :3

Idag så har jag varit i skolan typ xC Haha, fast det var jättekul på rasterna :3 Vi körde massa snöbollskrig (Typ alla mot Alex :P haha. Han e duuumming) och jag är fortfarande blöt om strumporna. Sen när jag kom hem åt vi pannkakor. Och nu spelar jag farmville ^^

ÄNTLIGEN!

Heii. Har inte haft tillgång till datan på ett tag. Men jag har beställt nu :3 Detta:


Strumporna i svart ^^
Och sen en underkjol oxå.


Godmorgon ^v^

Hejhej. Idag så längtar jag så himla mucke tills mami kommer hem. Men nu måste jag sticka till skolan. Btw. Jag visar sakerna när jag har beställt dom. Så ni slipper vänta. Skriver mer ikväll, heidoo :3

snart beställer jag. sådeso.

:3 jag vet precis vad jag ska köpa. Bara alice och jag som vet. Ni får vänta tills jag fått sakerna. Sen så.


bilden jag fick av alice (igen)


(A)


Kusin :)<3
(hahah, fail min)


klipp mej :S

hejhej. Idag klippte jag mig. Det var läskigt. Min lugg är pyttelite kort. Men jag tycker att det blev bra. Annars har jag inte gjort nåt speciellt idag. Inget att skriva, men jag lägger in en doll ^^

Dress Up Games, Doll Makers and Cartoon Dolls @ The Doll Palace


måndag 8)

Heihei. Idag var det måndag. Var i skolan som vanligt. Kalle är sjuk och har spytt. Jag dör av äcklighet. Men jag fick en stor majsgod bulle ^^ Jag ska typ göra om designen, men jag evt inte hur. Ska iaf snart spamma med bilder :3 Senare eller imorn.
Kompisars bloggar:
madebyemelie martinaquach llaaara lalabeck

bara nåra, men endå!
Måste fixa en ny design. Har tröttnat på min.
heido <3

ämömum.

(FAiL RUBRIK)

Jag dog typ igår. För jag har inte råd med ap's lucky packs som kostar typ 15.000 yen :( Spelade match idag. Vi säger att resultatet är hemligt. Emma och My sovde hos mig. My ringde till ez och ez blev sur och tyckte att My var cp. My skulle ringa till massa killar från min mobil och nu har jag inge pengar kvar. Tiden är elak. 25:e. då jävlar.


heio :D

Heihei. Ska beställa! GASHGASHGASH. Typ 25:e, eller kanske tidigare. Men jag vet jag jag ska betsälla. Ska beställa en kjol, svart med piano på kanten längst ner, underkjol, blus, och nåt mer, kanske väska. LÄNGTA.

Mhew.

Hei. Igår testade jag och My att träna med slagsta. Dom suger. Förlåt. Idag är det träning med vanliga laget. Alice tycker att My är scary. My ringde till alice. Medans jag sprang runt och skrattade. Jag lägger typ aldrig upp bilder. Har inga. Jag sparkade snö på Alex. Han är knäpp, så har går närmare och får mer på sig.

:3

mhuhuhu. Nu vill jag til sälen direkt. Bara för att Alice pratade om det blev jag bajsasugen. Ska dit vecka 11. Precis som varje år. Mami tvingar mig att på på skidskola. Hon säger att jag kan bli mycket bättre än vad jag är (OMG, jag är ju bäst??????). Fast jag kanske inte ska det iaf. Alice är elak som börjar prata om sälen. Blåblä på henne.


:)

Heihei :) Idag i skolan körde vi skp. Precis som sista fredagen innan avslutningen. Det var jag, Lala, Lara, Carro, Morre, Alex och Matte. Vi hade kul som vanligt, fast inte inte lika kul som förra gången. Iaf. Jag och Lara hade varit och köpt godis efter maten (Våran matsal ligger en bit från skolan. Vid Engelska skolan, det är inte så långt att gå.) och jag satt där och skulle precis ta en sånhär Kameleont grej :) Och så kom Christer in! 8O Så jag la påsen med godisar i knät under bordet oh låtsades rita lite. Och så frågade han "Äter ni godis? :O" Vi: "NÄÄÄÄÄÄÄ". Och så började vi gapa och säga "AAAAAH" som hos läkaren/tandläkaren och höll på så jättemycket. "AAAAH". "AAAAH". Tills Christer ba: "Okejokejokej." Och gick därifrån x)



nördar låten. den är bäst.


Heeeeeeeeeei :)

hejhej. Igår var det sista dan på lovet för mig. bajs. Jag var med my och vi hade jättekul :D Vi ringde till alice, haha, hon har så söt röst! Sen chattade vi på omegle, det var skitkul. En av konversationerna:



Idag var det ju skola. Det var inte kul. gillar inte skola. Gjorde inget speciellt, vi slutade för typ en timma sen. inget mer att skriva. heido :]


Ny tröja :3

Heihei. Idag kom mami med pakeeeet :3 Det var min tröja från h&m. Den är fin :]


Passar utmärkt :D


-

Drogade låten förut.


höööööj.

Heeeei. Idag kommer kalle hem från cupen. Blääää. Det har varit skönt utan honom. Jag behöver pengar, ge mig? fucking tullgreej. jag tycker inte om tull och frakt.

*w*

Hejsan. Jag ska beställa senast i februari! Måste ha mer pengar till frakt+tull bara! :D:D hhehe. tänkte bara skriva det.

Heihei :)

Hej :D Alice fyller år idag :D Säg grattis på hennes blogg, kawaiialice.blogg.se. Idag har jag varit på ikea. Skulle byta min hatten ^^ (hatten är typ ett litet bord). Sen gick vi in på hälla köpcentrum och kollade lite. Pappa handlade kläder 8O Ska nog handla lolita i slutet av månaden, eller i februari. ORKA VÄNTA! jag vill ha nu! Fast kanske beställer denhär månaden. Men bara kanske. hiihi.

BYEBYe :3

:3

Hejhej. Jag tog tillbaka den gamla designen. Den nya blev helt cp. Jag har varit och handlat godis ^^ lite för mycket kanske :> Vi ska äta pizza ikväll. Jag gillar inte pizza ;_; Nu ska jag titta på tv. heido

Godnatt typ :3

Hejj. Idag så har jag och Kalle åkt pulka i mördarbacken x3 Sen har jag väl suttit vid datan resten av dan. Imorn ska jag kanske va med My (OMG, jag har bara massa fjortiskompisar :s). Och så ska jag fixa min header och kanske byta bakgrund och lite färger. Inget mer å skriva.

godnatt ^^

RSS 2.0