Lördag *w*

Hejsan :) Idag har jag handlat lite, 2 ljusslingor, en rosa och en blå som jag ska ha i min lilla julgran som jag ska få sen, en jättefin lila spira som jag ska ha på toppen av granen och en rosa stjärna som jag ska ha i fönstret :D Idag har jag mejlat massor med Ai-Ichigo på gsm, sen har jag inte gjort så mycket. Har inget att skriva så detta blir kort. Heidoo! :3

Supersöt!

Kollade på Fokis blogg igår och såg att hon hade världens snyggaste tröja från junkyard.se! Tjatar redan massor på mamma och jag ska kanske få den! Den fanns äver i en jättefin annan färg, nämligen denna:



Jag kommer få värsta beslutsångest om jag får köpa den.


Tävling hos Foki :D

Nu deltar jag i en tävling hos foki :D Man har chansen att vinna ett valfritt smycke från cocoo.se



Jag har inte valt vilket smycke jag vill vinna för det finns så mycket fint på cocoo. Jaja, skulle bli otroligt glad om jag vann.

FOKi


Hemma från skolan idag |'-'|

Japp, idag så är jag sjuk, precis som i helgen+ fredags. Jättejobbigt. Just nu lyssnar jag på musik, kent då :P Har inget att skriva så detta fick bli kort. HiH.

heidå ;3


hei :3

Nu är jag hemma från västerås! Åt tacos när jag kom hem ;) Jag har jätte ont i huvet, magen, feber, och frossa. Kanske inte går till skolan imorn :/ Aja, nu ska jag lägga upp en jättebra låt!


Västerås idag :3

Hej :D Idag ska jag till västerås å hälsa på Tova å Kajsa :3 JAG MISSAR MATCHEN! Är lite sjuk och ont i huvet, men annars är det väl helt ok. Har kollat på tv hela morgonen, den dära nya sf kanalen :D Lite Emil i Lönnebärga typ :P

BYE :D

NEW MOON VAR BÄST!

:D:D Nya twilight filmen new moon var skitabra! REKOMENDERAR VERKLIGEN! Den var bara bajsbäst. Såg den ju med emma. Jag är så himla glad att dom bytte åldersgränsen! Vi köpte massa godis :) Och efteråt va vi på skolgården :3 Sen var vi hemma hos mig och mamma gick och köpte kinamat :D Medans vi åt så kollade vi på Guds tre flickor, älskar den serien! Jaja, BYE :D

IDAG BLIRE NEW MOON! :D

JAPP :D som ni kanske redan vet så har dom ju ändrat åldersgränsen på den nya twilight filmen New Moon :) Så idag ska jag se den tillsammans med Emma. Klockan 15.00 på Rio i eskilstuna :D


:D:D

Åh, nu har jag dålig uppdatering igen! Aja. Igår va jag me Emma och My. Vi va på stan och käkade på MC innan vi stack till träningen ca 2 timmar innan den började, men My var tvungen att gå på toa så jag å Emma gick till åhlens och köpte sudd xD Iaf i förrgår handlade jag lite :D Vill ni see? (JAAAAAAAA)

Okej :D


Typ några armband :3 va tvungen att köpa dom kosta typ 30 :D


hk nagel grejsimojs :D


Hk linjal :D


och rosettörhängen.

förlåt men min kamera e paj så vi får nöja oss med mobilpics.


hei :3

Sorri för ingen uppdatering! Hann inte igår för då var jag hos Michelle som fyllde år :) Idag har jag väl inte gjort npt speciellt. Tuggat tuggummi och åtit nudlar har jag gjort :3 Glöm inte att kommentera!

BYE!


bajs :o

HAH. Lovisa klev i en riktigt väl utsmetad bajskorv idag, stackare! Men som tur va gick lukten och *host* det där bort efter en stund ^.^ Idag har det inte hänt nåt speciellt, kom nyss hem. Ingen träning idag för pappa sa att ja inte fick anstränga mig efter att ha varit sjuk, funderar på att tjata iaf! Köpte nya EB väskan igår :DD jaja

BYEBYE :3

SJUK ._.

Jepp. Igår var jag sjuk, och ja hann inte uppdatera, idag är jag oxå sjuk :P så det har väl inte hänt så mycket. Morfar kom med kexchoklad och dricka igår, och idag kom han me pannkakor :DD *ÄLSKA PANNKAKOR!* Ska få rosetter från sweetrococo.com, man kan designa som själv (man kan även designa klänningar och kjolar :D) och sen syr dom som jobbar där typ de man har designat och så skickar dom det hem. Den enda nackdelen är att det är så DYRT! Köper man en klänning blir det minst 1000! aja. Det är alltså lolita saker ;)

mihi :3

HHAHAH. Idag när jag och Martina gick till hemkunskapen tillsammans snackade vi om micke och att han juckar typ hela tiden. och då skulle jag visa typ hur han gjorde mot ett räcke vid en trappa, och så kom en tant och bara glodde på mig. SÅ PINSAAAAAMT! gaaah. På hemkunskapen fick vi göra äckliga pannkakor ;_; bläk, dom va inte ens genomstekta typ. Jaja.

BYE

idag va det sööndag.

Hejej. Idag har jag spelat match :3 Hällby vann med 40-28. Men dom e 97:or och dom va bara 4 stycken så dom fick några spelare från fristan 97 :( dom äger ju. Men aja. Sen åkte vi till mormor och morfar, åt megagod mat. Och nu typ är jag hemma igen x) Kollar bodyline litegrann och ser vilka klänningar jag ska ha som alternativ till min önskelista till julen :D:D hihi.

BYE :3

Muppar :3

Igår fyllde ju Sesame Street 40 år! Ni vet mupparna :D Och google firar ju det med  att ha dom på sin logga :D Tummen upp eller vad säger ni?


Nu har Emma kommit med grejerna från thailand! :D

YES! Nu har hon äntligen kommit efter 3 veckor med mina hk saker! Nu får ni se :3 (alla bilder är asdåliga, det får ni stå ut med!)

 

Tofflor/Flipflop (dom är då inte hK, de ä hon oxå medveten om x>)


Plånbok :D apdålig bild :P (ja, AP, in as :P, btw så fick ni en smygtitt på en grej dära ju!)



Hårspännen :D

Armband :3 asså hänget på det silvriga syns inte, bajs.


Och sist men ABSOLUT inte minst. HK t-shirt! :D<3




BYE// ellenpellen *w*


RSS 2.0